Képregények

2009.07.04. 20:52

Ha valakit minőségi képregények érdekelnek, onlány formában, annak ajánlom a C4A-t. Rákaptok mint drogos maci a hawaii mézre. Utálom az ilyen hasonlatokat. Mostanság menő ez az öntetszelgés.

Menő továbbá a Co-Mix is. Lidércek Dalától menőbb összeesküvés-elméletes sztorit ha valaki elémdob, emelem a kalapom.

1, A Wanted képregényben szerintem sokkalta tökösebb mint a szintén ezen a néven fémjelzett film. Sokkal véresebb, és sokkal menőbb a végén a csavar. Lényegében semmi köze a kettőnek egymáshoz. Remek darab, bár az írónak nem ez a legékesebb munkája. (Ha valaki tudja mi a Red Son, akkor tudja mire gondolok. Asszem ő írta azt is.)

2, Wormwood a világ egyik legjobb képregénye. Egy transzdimenzionális kukac, akik hullákat képes irányítani, nyomozónak szegődik. Társa egy nyomozó, aki élete során baszott melózni, emiatt szellemként még le kell dolgozni a lemaradását, valamint egy remek képességekkel megáldott hosstess lány, aki ki éppen nem stiptese táncos.
Szóval mikor a világot elpusztító ősgonosz manifesztálódik, és láthatóan sebezhetetlen, és teljességgel legyőzhetetlen, megcsörren a mobilja, keresi otthonról az asszony, hogy hozzon tejet, meg érjen haza vacsira. Ő szabadkozik, hogy siet, csak előbb ki kell irtania még ezt a világot.
IMÁDOM.
Álljon itt egy kép emlékére.

A bejegyzés trackback címe:

https://lelkitoprongy.blog.hu/api/trackback/id/tr891226893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása